Top Pic

NU-sjukvården


Ett sjukhus i ständig utveckling för patientens bästa

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två stora sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård.

I NU-sjukvården är patientens bästa i fokus. Sedan några år pågår ett utvecklingsarbete för att möta de ökade behov och krav som ställs på oss. Den största förändringen är att NÄL inriktats på akutsjukvård och Uddevalla sjukhus mot mer planerad vård.

Vi har spetsen
NU-sjukvården erbjuder specialistvård inom många områden. Några verksamheter som vi är särskilt stolta över är:

• Bröstcentrum: här arbetar mammografi, bröstmottagning, kirurgi, patologi och onkologi i ett unikt gränsöverskridande samarbete för att erbjuda patienter med misstänkt bröstcancer god vård.

• IVA: är en av Sveriges mest moderna och högteknologiska intensivvårdsavdelningar som även inkluderar en särskild intermediärvårdsavdelning.

• MÄVA: står för medicinsk äldrevårdsavdelning och är ett särskilt framtaget vårdkoncept inom medicinsk äldrevård för kroniskt sjuka äldre som återkommande behöver akutsjukvård.

• Brinkåsen: NU-sjukvårdens nya psykiatrianläggning som är väl anpassad för framtidens behov inom såväl rättspsykiatri som allmänpsykiatri.

• Samverkande sjukvård: ett samarbete mellan NU-sjukvården, 1177, primärvård och kommuner som syftar till att ge patienterna rätt vård på rätt nivå, så nära hemmet som möjligt.

Här finns pulsen
Patientbredden gör arbetet i NU-sjukvården spännande, varierande och utvecklande. Hos oss får du vara med när det händer. Vi har en av Sveriges största akutmottagningar och den ena dagen är inte den andra lik.

Du kan utvecklas
Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en omväxlande miljö med bredd och goda utvecklingsmöjligheter. Samarbetet med högskolor och universitet är nära. Vi satsar bland annat på vidareutbildningar, specialiseringstjänstgöringar och möjligheter att forska.

Det mesta inom räckhåll
I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. För dig som vill ha ett större nöjesutbud finns närheten till Göteborg med storstadens breda urval.

Om du vill veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Fyrbodal - klicka på bilden nedan för en närmare presentation.Klicka på bilden

Sektor:
Offentlig

Bransch:
Landsting, Sjukhus

Kontakta oss

Rekryteringsenheten

För mer information och intresseanmälan:

rekryteringsenheten.nu@vgregi...

Tfn (vxl): 010-435 0000

Se lediga tjänster:

» Webbsida

Läs mer om NU-sjukvården på hemsidan:

» Webbsida

ST-läkarwebben:

» Webbsida