Top Pic

Region Gävleborg


Nu är vi Region Gävleborg! Vi är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda och vår huvuduppgift är att skapa goda utsikter för ett livskraftigt Gävleborg. Det gör vi genom att arbeta med bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, regional utveckling, kultur och en hel del annat.

Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och är den största delen av verksamhet inom Region Gävleborg. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler. 2014 invigde vi landets modernaste operationshus i Gävle.

Utveckling och karriär
Vill du forska finns det goda möjligheter att få stöd och handledning. Vårt centrum för forskning och utveckling samarbetar bland annat med Uppsala universitet och Högskolan i Gävle. Genom vårt kliniska träningscentrum (KTC) kan du delta i interna utbildningar som utgår från den kliniska vardagen med syfte att utveckla den professionella kompetensen. För dig som är intresserad av framtida chefsuppdrag och för chefer som kommit en bit i sin karriär har vi flera olika chefs- och ledarskapsprogram.

Det lilla extra
På sjukhusen i Hudiksvall och Gävle finns friskvårdsanläggningar där du som anställd kan välja att träna. En tradition vi har är att ställa upp i Stafettvasan. I år deltar vi med totalt 70 lag och 350 personer i tävlingen! Vi är också många kollegor som tillsammans är med i Vårruset, Blodomloppet och Bellmanstafetten.

I Region Gävleborg jobbar vi aktivt med att skapa en god arbetsmiljö. Din motivation och dina utvecklingsmöjligheter som medarbetare, tillsammans med ledarskapet i organisationen är viktiga frågor för oss. Därför känns det bra att veta att 93 % av våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt arbete.

Bo i Gävleborg – ökad livskvalitet
Här finns Gävle med snart 100 000 invånare, här finns Hudiksvall som är en av Norrlands äldsta städer. Vi har flera skidanläggningar – Järvsö, Hassela och Kungsberget, Sveriges nordligaste symfoniorkester, Järvzoo, Folkteatern Gävleborg, Sveriges Järnvägsmuseum. Här finns Världsarvet Hälsingegårdar, härliga fiskemöjligheter i hav, älv och sjö. Här finns Wij trädgård, Trollskogen, Furuviksparken. Brynäs IF lirar i Gavlerinken Arena, Gefle IF spelar fotboll på nya Gavlehov från och med 2015 och regionen är berömd för sina många och framgångsrika bandylag, däribland SM-vinnarna SAIK från Sandviken.

Det finns mycket att vara stolt över i Region Gävleborg.

Välkommen till oss!

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet.

Sektor:
Offentlig

Bransch:
Landsting, Sjukhus, Vårdcentral

Kontakta oss

Jobba hos oss

Lediga tjänster:

» Webbsida

Region Gävleborg som arbetsgivare

Meningsfullt arbete i spännande miljö:

» Webbsida

Några saker vi är stolta över

Goda berättelser:

» Webbsida

Bo i stan eller på landet?

Bo där det passar dig:

» Webbsida