Top Pic

Karolinska Universitetssjukhuset

Jobba på Karolinska
Karolinska Universitetssjukhuset bedriver specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår ambition är att alltid sätta patienten först genom att erbjuda bästa tänkbara medicinska expertis, behandlingsmetoder och omvårdnad. Genom nytänkande och aktiv samverkan med andra arbetar vi för att vara ledande och internationellt framstående inom sjukvård, forskning och utbildning.

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas största sjukhus med över 15 000 medarbetare. Vi har en lång och framgångsrik tradition av samverkan med Karolinska Institutet och tillsammans är vi med och leder den medicinska utvecklingen i Sverige och världen.

Allt vårt arbete vilar på våra värderingar, ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Vi arbetar systematiskt med ständiga förbättringar. Det är så vi försäkrar oss om att fortsätta vara ledande och tongivande i arbetet med att förbättra hälsan för varje enskild patient. Jobba på Karolinska!

Se filmen: Karolinska - vill du också bli en hjälte?Våra medarbetare berättar:Malin - leg. läkare på Öron- näs- och halskliniken


Lotta - vårdenhetschef på Akutkliniken

Sektor:
Offentlig

Bransch:
Landsting, Sjukhus

Kontakta oss

Ring oss:

Vxl. 08-585 800 00/
08-517 700 00

Se våra lediga jobb:
karolinska.se/jobb

Våra lediga jobb på Facebook: