Top Pic

Närhälsan

Vi utvecklar primärvård i världsklass
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar och 6 000 medarbetare finns vi nära invånarna i Västra Götaland och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi finns på hundratals platser med olika mottagningar:

• vårdcentraler
• barnavårdscentraler
• rehabmottagningar
• barnmorskemottagningar
• ungdomsmottagningar
• gynekologiska mottagningar
• mottagningar för barn- och ungdomsmedicin
• sjukvårdsrådgivning

Närhälsan är offentligt driven och vinst går till att utveckla verksamheten. Vi driver verksamhet inom både beställd vård och vårdval, och i all verksamhet vill vi erbjuda god service och vård med hög kvalitet. Inom organisationen finns även forskning och utveckling FoU och stödfunktioner som apotekare, ekonomi, HR, IT, kommunikation, säkerhet och utveckling.

Vi utbildar framtidens medarbetare och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den hälso- och sjukvård invånarna efterfrågar, nu och i framtiden.

Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö Vi ser kompetens som en gemensam resurs där ny kunskap används och utvecklas. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och månar om att varje medarbetare är delaktig i förbättringsarbetet. Läs om fördelar och förmåner med att arbeta i Närhälsan här.

Pålitliga, omtänksamma och nytänkande
Våra tre kärnvärden leder oss i vardagen, i varje patientmöte och i alla långsiktiga strategier och beslut.

Pålitliga
Vi ska finnas nära invånarna, vara ett tryggt och säkert val som de har förtroende för. Vi är offentligt ägda och vinst går tillbaka till verksamheten.

Omtänksamma
Vi lyssnar och sätter oss in i våra kunder och patientens situation. Vi är måna om att människor känner sig väl bemötta och delaktiga.

Nytänkande
Vi är drivande och framåtblickande. Forskning och utveckling är en viktig del av verksamheten. Målet är att bli ännu bättre för våra patienter och kunder.

Utifrån Närhälsans verksamhet, vision och kärnvärden har vi tagit fram Serviceguiden för alla som arbetar inom Närhälsan.

Hitta lediga tjänster och läs mer om att arbeta hos oss här.

Sektor:
Offentlig

Bransch:
Landsting, Vårdcentral

Kontakta oss

Se alla mottagningar på Närhälsan.se

» Webbsida

Se alla lediga jobb:

» Webbsida

Följ Närhälsan på:

LinkedIn
Facebook

HR-specialist

Eva-Lotta Olofsson

eva-lotta.olofsson@vgregion.se

Telefon: 0705-32 31 39