Top Pic

Folktandvården Sörmland AB

Folktandvården Sörmland är en precis lagom stor organisation. Det gör det lätt att trivas samtidigt som det finns ett stort kollegialt utbyte och möjlighet att utvecklas i sin profession på olika nivåer och med varierande ambitionsnivå. Vi är som en stor familj brukar vi säga. Vi tar hand om varandra och vi hjälps åt. Sådant betyder mycket för hur man trivs på sitt arbete, det kommer du att märka om du väljer att börja arbeta hos oss. Att Sörmland sedan ligger i det tättbefolkade och expansiva Mälardalsområdet med Stockholm inpå knutarna gör inte saken sämre. Den som funderar på att slå ned bopålarna i vårt vackra landskap väljer livskvalitet.

I siffror består Folktandvården Sörmland av 21 kliniker, och 480 medarbetare. Samtliga specialiteter finns representerade inom ramen för en sammanhållen organisation. Tillsammans tar vi hand om 143 000 kunder. Med det är vi ojämförligt största tandvårdsgivare i länet. Drygt 38 500 av våra kunder har avtal om frisktandvård.

Klicka på länken Folktandvården Sörmland till höger så kan du ladda ner och läsa en utförligare presentation av oss och vår verksamhet. Är du nyfiken på oss! kontakta oss gärna!

Sektor:
Offentlig

Kontakta oss

HR-chef

Ulrika Sildéus

ulrika.sildeus@dll.se

076-555 90 36

HR-konsult

Anette Melander

anette.melander@dll.se

076-117 18 81

Läs mer om
Folktandvården Sörmland

Läs mer på vår
Hemsida