Top Pic

Landstinget Blekinge

Det finns många fördelar med att arbeta, bo och leva i Blekinge. Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär av jobb, familj, vänner och fritid, är viktigt. Här finner du lättbalans i tillvaron – och du kan därmed både göra och leva gott.

Landstinget Blekinge anser att livet är viktigt, i dubbel bemärkelse. Som arbetsgivare ger vi dig inte bara utmärkta förutsättningar för att bidra till god vård, bättre folkhälsa och räddade liv. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som garanterar hög livskvalitet.

Målmedveten organisation
Inom Landstinget Blekinge har vi högt i tak, korta beslutsvägar och god sammanhållning. Vi arbetar i små kompetenta team, där alla ställer upp för varandra. Gott samarbete mellan olika yrkesgrupper och god arbetsmiljö är centrala frågor för oss – inte minst för våra chefer och ledare.

Vi har en kunskapsintensiv organisation med tillgång till en tekniskt avancerad utrustning. Men det som driver oss allra mest är glädjen och tillfredsställelsen i att hjälpa.

Välj ett jobb inom Landstinget Blekinge
Är det dags för ett nytt kapitel i ditt liv? Varför inte skapa dig en trygg, ljus och meningsfull framtid i Blekinge? Vi på Landstinget Blekinge önskar dig varmt välkommen att söka plats hos oss. Vi kan hjälpa dig att vidareutvecklas och att växa professionellt.Fakta om Blekinge

Lugnt, fint och aktivt
Blekinge län har cirka 156 000 invånare i kommunerna Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. I Blekinge är avstånden korta och bilköerna sällsynta. Det är lätt att ta sig fram, utan stress. Dessutom är konkurrensen sundare och levnadskostnaderna betydligt lägre här än i storstäderna. Du får mer pengar över till resor och nöjen, och du har barnomsorg, skolor och aktiviteter inom cykel avstånd.

Nära naturen – och kontinenten
Oavsett var du bor i Blekinge så har du nära till skogen, det öppna landskapet, kusten, skärgården och havet. Du kan ägna dig åt friluftsliv, jakt, cykling, fiske eller segling. Samtidigt gör det geografi ska läget att du alltid har nära till svenska storstäder samt till Polen, Danmark och övriga kontinenten.

Sektor:
Offentlig

Bransch:
Landsting, Sjukhus

Kontakta oss

Läs mer om att jobba i Landstinget Blekinge och se alla våra lediga tjänster:

» Webbsida

Följ oss på Facebook:

» Webbsida

Följ oss på Instagram:

» Webbsida

Personalchef för psykiatrin och habiliteringen

Johanna Holmberg

johanna.holmberg@ltblekinge.se

Personalchef för primärvården

Anna Jansson

anna.jansson@ltblekinge.se

Personalchef på Blekingesjukhuset

Karin Norgren

karin.norgren@ltblekinge.se

LinkedIn

» Webbsida